Filtreringsmulighederne

I Woba arbejder vi med, at man kan filtrere på spørgeramme, afdelinger og tidsrum. Denne mulighed gør sig gældende når man arbejder i Dashboardet, Risk Mappet, Resultater og Handlingsplaner. Her kan du se hvor og hvordan du filtrere med de forskellige funktioner. I billederne her tager vi udgangspunkt i hvordan det ser ud i Dashboardet, men filtreringen fungerer på samme måder i Risk Mappet, Resultater og Handlingsplanerne.

Klik på videoen for at se hvordan du filtrerer: