Generér kommentarrapport

Rapporten genereres i enten PDF eller PowerPoint fra Kommentarer undermenupunktet til Resultater. Her kan du vælge hvilke undersøgelser, afdelinger, perioder og emner, du ønsker rapporten skal dække. Når du har foretaget dine valg, trykker du på ’Generér rapport’ knappen og rapporten dannes. Du kan følge med i rapportens generering undervejs. Herefter kan rapporten downloades i enten PDF eller PowerPoint alt efter ønske.

NB: Der er en sammenhæng mellem de rettigheder, du har til Woba Dashboard og de resultater du kan få vist i rapporten.

Klik på videoen for at se hvordan du downloader kommentarrapporter: