Opret handlingstiltag

For at oprette handlingstiltag klikker i ind på underpunktet “Oversigt” i “Handlingsplaner”.

Når i skal oprette handlingstiltag for første gang, kan i se at der står manglende handlingstiltag ved de forskellige afdelinger.

I oversigten kan i filtrere i hvilken spørgeramme og hvilke afdelinger der skal arbejdes med. Når i har fået oprettet handlingstiltag, vil de blive vist i drop-down menuen “Alle handlingstiltag”. I “Status” kan i se status på de forskellige handlingstiltag, om de er afsluttet, dem der er i gang og de afventende.

For at oprette handlingstiltag klikker i enten på det grønne plus i højre side ud fra den individuelle afdeling i ønsker, at handlingstiltaget skal tilføjes til, eller på det grønne kryds i højre hjørne hvis du vil oprette et mere generelt tiltag.

Når i klikker ind for at oprette handlingstiltag skal i udfylde Navn på handlingstiltaget, Fokusområdet og de afdelinger der skal tilføjes til tiltaget. Fokusområdet bliver trukket automatisk ind på baggrund af den undersøgelse der er valgt i oversigten.

Problemet og løsningen skal her beskrives og uddybes. Her kan i med fordel søge inspiration i de handlingsplaner i kan downloade i Risk Mappet, som matcher fokusområderne her i oversigten.

Når de informationer udfyldt skal i fastsætte en periode – husk at bekræfte for at gemme – og trykker derefter gem i nedre højre hjørne. Afslutningsvis klikker i “Opret handlingstiltag” og i kommer tilbage på “Oversigten”.

Klik på videoen for at se hvordan i opretter et handlingstiltag:

Klik på videoen for at se hvordan du navigere i oversigten: