Generér og download rapporter med resultater

Rapporten genereres i enten PDF eller PowerPoint fra Rapport undermenupunktet til Resultater. Her kan du vælge hvilke undersøgelser, afdelinger og perioder, du ønsker rapporten skal dække. Når du har foretaget dine valg, trykker du på ’Generér rapport’ knappen og rapporten dannes.

Du kan følge med i rapportens generering undervejs. Herefter kan rapporten downloades i enten PDF eller PowerPoint alt efter ønske.

NB: Der er en sammenhæng mellem de rettigheder, du har til Woba Dashboard og de resultater du kan få vist i rapporten.

I resultater, kommentar og handlingsplaner gør det sig gældende at du kan filtrere på spørgeskema, afdeling og al data. Ved al data kan du klikker datoer af, hvis du vil have et udpluk fra en specifik tidsperiode.

Når du har generet en rapport, får du herefter mulighed for at hente rapporten ned i enten en PDF format eller PPT (PowerPoint).

Det samme princip gælder, når man vil downloade en rapport over kommentarerne. Her kan du yderligere også filtrere på emner eller downloade alle kommentarer.

Klik på videoen for at se hvordan du downloader resultat rapporter:

Klik på videoen for at se hvordan du downloader kommentar rapporter: