Generér og download rapporter med handlingsplaner

For at generér en handlingsplanrapport, går du over i Handlingsplaner og klikker ind på undermenupunktet Anbefalinger. Her kan rapporten genereres i enten PDF eller PowerPoint.

Her kan du vælge hvilke undersøgelser, afdelinger og perioder, du ønsker rapporten skal dække. Når du har foretaget dine valg, trykker du på ’Generér rapport’ knappen og rapporten dannes. Du kan følge med i rapportens generering undervejs.

Herefter kan rapporten downloades i enten PDF eller PowerPoint alt efter ønske.

NB: Der er en sammenhæng mellem de rettigheder, du har til Woba Dashboard og de resultater du kan få vist i rapporten.

Klik her for at se hvordan du downloader Handlingsplan rapport: