Sådan logger du ind på Woba analytics

Når du skal logge ind på Woba Analytics skal du klikke ind på https://analytics.woba.io/auth

Efter du har trykket på linket, vil du blive taget til vores Woba Analytics hjemmeside. Her logger du ind med den e-mail, der også modtog invitations-e-mailen fra os. I praksis er dette din arbejdsmail, som du er oprettet med som kontakt hos Woba. Når du har indtastet din e-mail og trykker på Login, vil du få vist en besked om, at du skal gå på din e-mail for et bekræftelseslink.

Bemærk her at man kan opleve, at vores e-mails lander i Spam/Junk e-mail mappen. Kig derfor i denne mappe i din e-mail, hvis du ikke modtager den forventede mail fra os.

Linket vil fremgå af e-mailen og du skal blot trykke på linket for at blive ført til hjemmesiden. Woba tager sikkerhed og beskyttelse af oplysninger meget seriøst, hvorfor vi har to-faktor godkendelser til login-proceduren.

Bemærk at linket kun virker i 20 minutter. Du kan få tilsendt et nyt link ved at trykke på linket i invitations-e-mailen igen eller ved at logge ind på ny på hjemmesiden.

Hvis det ikke længere er den oprindelige person, der er ansvarlig for Woba hos jer, kontakt da vores Supportafdeling på [email protected] for at få oprettet en ny Virksomhedsadministrator for Woba hos jer.

Når du er logget ind vil du komme til forsiden som tager dig direkte til jeres dashboard.

Klik her for at se videoen om hvordan du logger ind: