Opret afdelinger i Woba

I toppen af Afdelinger menuens brugergrænseflade vil du kunne se et felt og en knap. I feltet indskriver du afdelingens navn, så den svarer til den reelle afdeling i jeres virksomhed og trykker derefter på det grønne plus. Herefter vil du kunne se den nyligt oprettede afdeling i afdelingsoverblikket.

Hvis du ønsker at oprette en underafdeling til denne, trykker du blot på Tilføj Ny Underafdeling plusset i højre side af afdelingsbaren i brugergrænsefladen. Her vil du se et tekstfelt vise sig, hvor navnet på underafdelingen kan indskrives og du derefter kan trykke på den grønne Opret knap.

Herefter vil den nyligt oprettede underafdeling vise sig under overafdelingen. Bemærk at i eksemplet at Administration fremgår med fed skrift fort at indikere, at det er en overafdeling med underafdelinger under sig.

Når du klikker ind på blyant ikonet i højre side, får du mulighed for at ændre navn på afdeling, tilføje medarbejder og slette afdelinger. Du kan læse mere om hvordan du redigere i afdelingen i afsnittet “Sådan redigér du afdelinger”

Klik på videoen for at se hvordan du opsætter en afdeling og underafdelinger: