Opsætninger af påmindelser

Opsætning af Påminderlser i Woba Analytics er i hovedtræk ens med opsætningen af invitationer. Påmindelser tilgås ved, at du i toppen af Invitationer trykker på den midterste fane.

Bemærk at teksten under fanen indikerer, at der ved Påmindelser kun sendes besked ud til dem, der endnu ikke har besvaret undersøgelsen.

Bemærk at Emnefeltet indeholder ”Påmindelse” som standard, samt at Beskedteksten specifikt vedrører påmindelser.

Udfyld felterne som i Invitationer ovenfor og tryk på Gem knappen i bunden for at afsende på det valgte tidspunkt eller øjeblikkeligt, hvis Send nu er slået til.

Klik på videoen for at se hvordan du sætter påmindelser op: