Uploader medarbejdere til Woba

For at sætte medarbejdere op hurtigt via vores upload funktion, skal du ind under Medarbejdere fanebladet i drop-down menuen.

Upload af Excel

For at gøre brug af den smarte Excel upload funktion, så gøres dette ved, at man trykker på den sorte importér knap i højre side af skærmen.

Herefter vil et Importér medarbejdere skærmbillede blive vist. Tryk på Download Skabelon for at downloade vores Excel skabelon, hvori medarbejdere kan udfyldes. Navn og filplacering kan du selve vælge – du skal bare kunne finde den igen.

Åbn derefter Excel arket og udfyld medarbejdernes informationer: Navn, E-mail, og Afdeling i virksomheden. NB: Meget vigtigt: Der må ikke laves om på kolonneoverskrifterne! Vi anbefaler endvidere, at e-mails indskrives i lower case – altså med små bogstaver og uden links. Her ses et eksempel med testpersoner, der er udfyldt i Excel arket.

Bemærk her, at afdelingerne, der skrives ind i arket, skal passe 1:1 til dem, der fremgår af Wobas brugergrænseflade. Derfor kan det være en fordel at kopiere navnet på afdelingen direkte inde fra Afdelinger i Woba. Når arket er sat op, uploader i det igen og Upload Excel vil ændre sig til titlen på filen og med et flueben, som det ses her i eksemplet.

Tryk derefter på Opret medarbejdere og systemet vil nu have hentet de medarbejdere, der var skrevet ind i arket.

Jeg kan ikke uploade Excel arket med medarbejdere?

Hvis uploaden af Excel arket slår fejl, kan det skyldes én af følgende årsager:

• Afdelingsnavnene passer ikke med afdelingerne i Woba Dashboardet
  • Der findes dubletter af e-mails i Excel arket
  • E-mail formatet er ikke korrekt – eksempelvis overflødige mellemrum eller forkerte angivelser af domæner efter @

Vi anbefaler, at man skriver e-mails med lower-case i arket. Bemærk også, at hvis man forsøger at tilknytte administratoren for virksomheden til en afdeling, og at denne ikke har en afdeling i forvejen, er det vigtigt, at e-mailen er skrevet på samme måde i både Woba og i Excel arket.

Klik på videoen for at se hvordan du uploader medarbejdere: