Slet en medarbejder eller gør dem inaktive

Hvis en medarbejder skal slettes fra Woba, starter du med at finde vedkommende under Medarbejdere i drop-down menuen i venstre side. Her kan du søge på den medarbejder du skal rette i, filtrer ud fra den afdeling vedkommende sidder i eller scrolle ned til medarbejderen du skal bruge.

Her kan du søge efter medarbejdere:

Her kan du filtrere efter afdeling og finde vedkommende der skal redigeres i:

Når du har fundet vedkommende, kan en medarbejders oplysninger kan redigeres ved først at trykke på Blyanten (redigeringsknappen) yderst til højre for medarbejderen.

Herefter vil du kunne se en pop-up menu med de forskellige informationer tilknyttet medarbejderen. Her kan du klikke dem inaktive hvis de f.eks. er på barsel, orlov eller er langtidssygemeldte, således at de ikke indgår i undersøgelser og/eller modtager invitationer under deres fravær.

Derudover er der to forskellige slette funktioner. Her har vi skraldespands ikonet i nedre venstre hjørne og Slet permanent i nedre højre hjørne. Forskellen på de to er, at man ved at slette en medarbejder permanent også sletter al den data der er på dem i form af tidligere besvarelser. Hvis man ønsker at slette en medarbejder, men ønsker at gemme data fra deres besvarelser, skal man benytte slette funktionen med Skraldespanden.

BEMÆRK: Slet KUN permanent, hvis du er helt sikker på, at du ikke længere skal bruge data fra medarbejderen, da du ikke igen kan finde den ellers slettede data.

Klik på videoen for at se hvordan du sletter eller gør en medarbejder inaktiv: