FAQ

Jeg kan ikke logge ind i Woba

Hvis du har problemer med at logge ind i Woba, kan det skyldes én af følgende ting.

• Den 4-cifrede midlertidige kode, du modtog i din e-mail indbakke, er udløbet.
    • Løsning: Tryk på Anmod om ny PIN-kode
  • Du er ikke oprettet som medarbejder i Woba
    • Løsning: Hvis du mødes med en fejlbesked om, at din e-mailadresse ikke er registreret, skal du i første omgang kontakte din lokale Woba administrator, som kan kontrollere, om du er korrekt oprettet i din virksomheds Woba.
  • Du har flere e-mail adresser i din virksomhed
    • Hvis du har flere varianter af din e-mail på dit arbejde, så er det vigtigt, du bruger den rette. Denne vil fremgå af Invitationen, som udsendes ved undersøgelsens start, samt af eventuelle Påmindelser undervejs.
  • Der kan være problemer med din browser
    • Hvis du har mulighed for det, så prøv at benyt en anden browser. Typisk fungerer Woba godt i Google Chrome, hvis du ellers har udfordringer og de andre bud ikke har hjulpet.