Fra mail til resultater – din rejser gennem Woba

Når din virksomhed står for at skulle foretage en undersøgelse, vil du modtage en invitation med link til Woba. Når du klikker på start i e-mail, bliver du taget videre til siden hvorfra du logger ind. Du logger ind med den mail, hvortil invitationen er blevet tilsendt. Derefter modtager du en PIN kode, som du går tilbage og taster ind, hvor du tastede din e-mail ind.

Når du kommer ind, bliver du mødt af en velkomst tekst og kan tilgå undersøgelsen på “start undersøgelsen”

Når du har påbegyndt en undersøgelse, vil du kunne se i toppen, at den er i gang.

Undersøgelsens spørgsmål besvares ved, at du klikker på den svarmulighed, der svarer overens til det svar, du gerne vil afgive. Spørgsmålene er udformet som smiley besvarelser, der rangerer fra surest til gladest smiley. Ved tryk på en smiley afgives svaret. Bemærk at smileyen gennemfarves ved valget. Smileyerne udgør en score fra 0-4, hvor den sureste smiley er lig med 0 og den gladeste er lig med 4. På den måde er der en sammenhæng mellem smileyerne og deres numeriske værdier. Efter færdiggørelsen af undersøgelsen vil du kunne se en samlet numerisk score og en Smiley på Resultatsiden.

Når du er nået til vejs ende og har besvaret undersøgelsen, afslutter du ved at trykke på indsend.

Herefter bliver du taget til din resultats side hvor du kan se din oversigt og dine værktøjer.

Klik på videoen for at se rejsen gennem Woba: