Sådan bruger du dine resultater

Når du har besvaret en undersøgelse i Woba og modtaget en tak for din besvarelse, vil du kunne se resultatet for din undersøgelse på Resultatsiden.

Resultat og samlet score

Resultatsiden i Woba indeholder en række elementer og denne del vil tage dig igennem, hvordan du forstår dine personlige resultater. Den totale score vises i venstre side af resultatsiden under titlen.

Total score

Her vil du kunne se både en numerisk score og en smiley, der reflekterer dine svar igennem undersøgelsen. Scoren og smileyen vil også være farvekodet alt efter dine besvarelsers gennemsnit.

Smileyen udgør en gennemsnitlig score fra 0-4, hvor den mest triste smiley er lig med 0 og den gladeste er lig med 4. På den måde er der en sammenhæng mellem smileyerne og deres numeriske værdier igennem undersøgelsen og i den efterfølgende totale score på Resultatsiden.

Værktøjerne

Til højre for din samlede score kan du se fire udvalgte værktøjer, der retter sig specifikt mod din score og dine besvarelser. De udvalgte værktøjer her reflekterer således de områder, hvor Woba har identificeret, at vores værktøjer kan hjælpe med at hæve trivslen i dit arbejde. Hvis du ønsker at se flere værktøjer, end de fire fremhævede, kan du gøre dette ved at trykke på “Se Alle” oven over værktøjerne eller ved at trykke på Værktøjer menuen i toppen af brugergrænsefladen.

Det anbefales, at Mine værktøjer konsulteres, hvis der efter din undersøgelsesbesvarelse er mange områder, der behøver fokus og indsats. Tryk på et værktøj for få vist vores forskningsunderbyggede forslag til, hvordan der kan sættes ind over for belastende elementer i din arbejdsdag.

Sammenligningsgrafen

Længere nede på Resultatsiden vil du kunne se en sammenligningsgraf. Denne graf udstiller i udgangspunkt dine resultater på en graf, hvor du kan se sammenligningsgrundlag på tværs.

Over tid vil du således kunne sammenligne og se dine resultater på grafen udstillet som prikker, der repræsenterer tidspunktet – måned og årstal – for udførslen af undersøgelsen, når I har flere færdige undersøgelser at sammenligne med på tværs. Grafen muliggør en sammenligning med dine personlige tidligere resultater, samt med din afdeling og virksomhed, alt efter hvilke Woba produkter, I har tilkøbt. Ved flere sammenligningsmuligheder kan du vælge, hvilke du vil se, ved at trykke på valgmulighederne i toppen af grafen. Ved at føre musen over prikkerne på graflinjen vil du kunne se yderligere informationer.

Mine besvarelser og kommentarer

Længere nede på resultatsiden vil du kunne se et overblik over alle dine besvarelser igennem den konkrete undersøgelse. Du vil også kunne se, i hvilke spørgsmål du valgte at afgive kommentarer ved at kigge på ikonet i højre side.

Klik på videoen for at se hvordan du bruger dine resultater: