Her finder du dine resultater

Når du er kommet igennem alle spørgsmålene i undersøgelsen, mødes du af siden “Tak for din besvarelse” og undersøgelsen er nu færdig. Herefter vil du blive ført til Resultatsiden og få vist din samlede score for undersøgelsen.

Værktøjer

I Woba har du en række værktøjer til rådighed til at hjælpe dig med at højne din trivsel i hverdagen. Når en undersøgelse er besvaret, vil der være vist nogle konkrete forslag til værktøjer til højre for scoren. Du har også mulighed for at få et overblik over alle vores værktøjer. De findes under menupunktet “Værktøjer” i toppen af brugergrænsefladen eller ved at trykke på Se alle fra Resultatsiden.

I menuen Værktøjer vil du få vist alle de værktøjer, der relaterer sig til din seneste undersøgelse. Hvis der er flere områder end de fire udvalgte på resultatsiden, der behøver fokus, vil du her kunne se værktøjer til dem alle, ved at klikke på “vis alle”.

I drop down menuen til højre kan du klikke dig ind på forskellige undersøgelser, hvis du har været igennem flere forskellige. Tryk på et konkret værktøj for få vist vores forskningsunderbyggede handlingstiltag til, hvordan der kan sættes ind over for belastende elementer i din arbejdsdag.

Klik på videoen for at se hvordan du finder dine resultater: