Her finder du dine undersøgelser

I “Mine undersøgelser” kan du se et overblik over Igangværende, Kommende og Afsluttede undersøgelser. Som standard vises Igangværende undersøgelser som det første.

Hvis du ønsker at se Kommende eller Afsluttede undersøgelser, trykker du ind for at få vist undersøgelser i de respektive kategorier.

Igangværende undersøgelser dækker over undersøgelser, som er påbegyndte og hvor slutdatoen ligger i fremtiden og vil således også vise undersøgelser, du har besvaret, hvis de fortsat er aktive. Hvis en undersøgelse er besvaret, vil du kunne se en Smiley og en score på undersøgelsen i overblikket. Som standard kan en undersøgelse KUN besvares én gang.

Hvis du vil tilgå den konkrete undersøgelse og scoren herfor, kan du trykke på undersøgelsen for at få vist Resultatsiden for undersøgelsen.

Når der findes undersøgelser, der endnu ikke er besvaret, vil der være en rød notifikation ved den konkrete undersøgelse, der mangler besvarelser, når du ser i overblikket over “Igangværende undersøgelser” i “Mine undersøgelser” menuen. Alle ubesvarede, igangværende undersøgelser er markeret med denne røde prik, så du nemt og hurtigt kan se, hvilke undersøgelse(r) der savner din besvarelse.

Klik på videoen for at se hvordan du finder og tilgår dine undersøgelser.