Sådan springer du spørgsmål over eller går tilbage

På pilen i bunden af skærmen kan du springe et spørgsmål over, hvis du ikke mener, det er relevant. Woba går videre til det næste spørgsmål i rækken, når du trykker på pilen, men du kan altid komme tilbage igen. For at gå tilbage kan du scrolle på hjulet på din mus eller med scrolle funktionen på din touch pad. På den måde kan du altid komme tilbage til et tidligere spørgsmål, hvis du for eksempel gerne vil knytte en kommentar til din besvarelse eller helt ændre i dit svar.

Bemærk at du ikke kan ændre i svarene, efter du har afsluttet din undersøgelse, så husk at vær sikker på dine svar, inden du færdiggør en Woba undersøgelse

Klik på videoen for at se hvordan du skipper et spørgsmål eller går tilbage i undersøgelsen: